Artikler

Min nye røgeovn
Artikel

... er et lille metalskab fra Ikea til den fyrstelige sum af 250 kroner

Svineskank
Artikel

En svineskank er et stærkt underkendt stykke af en gris, der mere end rigeligt kan konkurrere med en flæskesteg eller endog en god ribbenssteg.

Den seje krumme
Artikel

Godt brød har en sej krumme, og mange amatørbageres mål er at få et brød, der er elastisk som en god professionel bagers bedste brød.

Tørsaltet bacon
Artikel

Den bedste bacon jeg nogensinde har fået, den har jeg lavet selv! Det kræver en røgovn, men er ellers ikke særligt svært.

Jeg byggede en røgeovn
Artikel

Nogle gamle hylder og lidt knofedt, og jeg var klar til at koldrøge

En ode til kartoflen
Artikel

Mange synes at kartofler er kedelige. Det er nok fordi de altid koger dem - og måske endda for meget.

Spaghettikødsovs
Artikel

Spaghetti med kødsovs er en ret som de fleste kan lide

Salater
Artikel

Det er nemt at lave en god salat. Du blander bare stykker af de rå grøntsager du godt kan lide i noget dressing

Bagatelsovs, AKA bechamelsovs
Artikel

En hvid basissovs, der bruges til rigtigt mange forskellige ting

Kød stegt i gryde
Artikel

Der er meget kød som også kan steges i en gryde. Det er tit nemmere at styre end ovnen og giver mere og bedre sovs.

Kød stegt i ovnen
Artikel

Sådan steger du hele kødstykker i ovnen

Sådan koger du grøntsager
Artikel

Man skulle tro det var superenkelt: vand og salt i en gryde og grøntsagene oven i. Men så simpelt er det ikke.

Ribbenssteg
Artikel

Hvordan kan man bedre fejre premieren på et nyt mad-site end med klassisk dansk ribbenssteg?

And
Artikel

Jul eller Mortensaften... eller når man bare har lyst til and, så holder det 100 med en hel and i ovnen

Kylling i (gul) karry
Artikel

Den her kylling i karry laves med frisk kylling og "gammeldags" gul karry som kan findes i alle supermarkeder

Sådan laver du sovs
Artikel

God sovs kan være svær at lave, men her er et par fif