En stor del af grunden til at jeg kan lide at lave mad er at min farfar lavede mad. God mad!
Jeg har bygget en røgeovn, og har lige taget den første omgang røgvarer ud efter cirka to døgns røgning.
Det er en kolossal fornøjelse at have sine egne høns. De spiser madrester og køkkenaffald og lægger gode æg som tak
Burlaks skal man forsage som djævlen! Det er noget usundt skidt, som volder kæmpe problemer i havmiljøet.
Jeg bager meget brød. Meget af det brød, vi spiser her i huset, er noget jeg har bagt.
Jeg er IKKE veganer og ikke engang vegetar. Lad mig forklare hvorfor.
... er et lille metalskab fra Ikea til den fyrstelige sum af 250 kroner
En svineskank er et stærkt underkendt stykke af en gris, der mere end rigeligt kan konkurrere med en flæskesteg eller endog en god ribbenssteg.
Godt brød har en sej krumme, og mange amatørbageres mål er at få et brød, der er elastisk som en god professionel bagers bedste brød.
Den bedste bacon jeg nogensinde har fået, den har jeg lavet selv! Det kræver en røgovn, men er ellers ikke særligt svært.
Nogle gamle hylder og lidt knofedt, og jeg var klar til at koldrøge
Mange synes at kartofler er kedelige. Det er nok fordi de altid koger dem - og måske endda for meget.
Spaghetti med kødsovs er en ret som de fleste kan lide
Det er nemt at lave en god salat. Du blander bare stykker af de rå grøntsager du godt kan lide i noget dressing
En hvid basissovs, der bruges til rigtigt mange forskellige ting
Der er meget kød som også kan steges i en gryde. Det er tit nemmere at styre end ovnen og giver mere og bedre sovs.
Sådan steger du hele kødstykker i ovnen
Man skulle tro det var superenkelt: vand og salt i en gryde og grøntsagene oven i. Men så simpelt er det ikke.
Hvordan kan man bedre fejre premieren på et nyt mad-site end med klassisk dansk ribbenssteg?
Jul eller Mortensaften... eller når man bare har lyst til and, så holder det 100 med en hel and i ovnen
Den her kylling i karry laves med frisk kylling og "gammeldags" gul karry som kan findes i alle supermarkeder
God sovs kan være svær at lave, men her er et par fif