Spaghetti med kødsovs er en ret som de fleste kan lide
Pasta med tomatsovs eller "Spaghettikødsovs" som mange ynder at kalde det, er formodentlig den mest populære ret her i Danmark. De fleste voksne såvel som børn elsker det, og det er nemt at lave - men tager (bør tage) lidt tid. Der skal masser af grøntsager i kødsovsen og salat og brød til. 4-500 gram hakket oksekød og 100 gram bacon rækker i mine øjne rigeligt til at bespise 6-8 personer, måske endda 10, eller giver mad til mange dage.
Du kan sagtens servere lyst brød eller hvidløgsbrød til.
Friske tomater skåret i små stykker er gode at komme over i stedet for at lave salat.
Du kan også lave en rigtig salat til – tomatsalat er godt.
Nogen kan også godt lide revet ost på, fx parmesan.
Hvis der er noget tilbage af kødsovsen kan det komme i køleskabet eller fryseren og varmes til nogle nye pastaer dagen efter. Den kan også blive til… ta-daaa… lasagne!