En stor del af grunden til at jeg kan lide at lave mad er at min farfar lavede mad. God mad!
Jeg har bygget en røgeovn, og har lige taget den første omgang røgvarer ud efter cirka to døgns røgning.
Det er en kolossal fornøjelse at have sine egne høns. De spiser madrester og køkkenaffald og lægger gode æg som tak
Burlaks skal man forsage som djævlen! Det er noget usundt skidt, som volder kæmpe problemer i havmiljøet.
Jeg bager meget brød. Meget af det brød, vi spiser her i huset, er noget jeg har bagt.
Jeg er IKKE veganer og ikke engang vegetar. Lad mig forklare hvorfor.
Den helt klassiske italienske pastaret. Super simpel, men faktisk ikke så nem at lave
Mange italienere ville sikkert korse sig, men det smager godt og er nemt at lave
En simpel og hurtig pastaret, der smager virkelig godt.
Lasagne kan laves på alle mulige måder, men her laver vi den med kødsovs
Spaghetti med kødsovs er en ret som de fleste kan lide
En god grundsovs til pasta eller lasagne
Helt almindelige spaghettier (runde) eller tagliatelle (flade) er fundamentet i mange pastaretter