Mange italienere ville sikkert korse sig, men det smager godt og er nemt at lave
Den her ret er i store træk ligesom pasta med laks. Du bruger bare bacon i stedet for laks.
Selv om det er pasta med bacon, er det IKKE Pasta Carbonara!
Det er bedst at købe et helt stykke bacon og skære 2-300 gram i tern. Du kan også bruge færdige bacontern eller skiver, men den hele bacon er næsten altid en bedre kvalitet med mindre du køber ekstra tykke skiver uden for meget fedt på.
Hvis du er i luksushumør, så køb et stykke tørsaltet bacon. Det er enormt lækkert, og noget helt andet end den sædvanlige, lidt våde, vakuumpakkede bacon.
Mængde | Ingrediens | Bemærkninger |
---|---|---|
2-300 gram | Bacon | |
½ kan gøre det | Porre | |
2 stængler | Blegselleri | |
2 deciliter | Spidskål | |
1 spiseske | Hvedemel | |
1-2 deciliter | Piskefløde | |
Cirka 1 teske | Salt | |
½ teske | Peber | Frisk fra kværnen |
½ | Squash |
Trin | Tid |
---|---|
Skære bacon | 5 min |
Stege bacon | 5 min |
Snitte grøntsager | 10 min |
Svitse grøntsager | 5 min |
Koge igennem | 10 min |
Samlet tilberedningstid ca. | 35 min |