En stor del af grunden til at jeg kan lide at lave mad er at min farfar lavede mad. God mad!
Jeg har bygget en røgeovn, og har lige taget den første omgang røgvarer ud efter cirka to døgns røgning.
Det er en kolossal fornøjelse at have sine egne høns. De spiser madrester og køkkenaffald og lægger gode æg som tak
Burlaks skal man forsage som djævlen! Det er noget usundt skidt, som volder kæmpe problemer i havmiljøet.
Jeg bager meget brød. Meget af det brød, vi spiser her i huset, er noget jeg har bagt.
Jeg er IKKE veganer og ikke engang vegetar. Lad mig forklare hvorfor.
Rosenkål er en underkendt grøntsag
En lille intro til at bruge opskrifterne på denne hjemmeside
Ordentlige gryder er et fundament for god mad - ligesom med alt andet køkkengrej
Dine pander skal bare være i orden. Der er ikke noget mere irriterende end når en pande ikke er god nok.
Du skal have mere end et - og de skal gerne være store!
Dine knive er dit mest fundamentale og vigtige værktøj. Det er ikke et godt sted at spare.
Godt fedstof både smager og virker bedre
Nogle gange skal der tages præis tid. Brug din telefon hvis du ikke har tiden "på fornemmelsen"
Smid ikke dine rester ud! De kan spises eller bruges i andre retter
Lidt om at købe fornuftigt ind. Købe de rigtige ting i de rigtige mængder til de rigtige priser.
Nogle gange er præcise mål nødvendige - især når man bager kager