Hvis du har lidt tørt brød til overs, er det rigtigt godt at lave hvidløgsbrød af.
Det er den perfekte måde at bruge gammelt brød, og alle tiders som snack eller tilbehør. Det kan varieres med forskellige typer ost, krydderier, tomat og endda skinke eller bacon, som nærmest gør det til en helt lille pizza.
Bag dem på bagepapir, da de godt kan svine en del.
De skal helst spises mens de er lune, men er også OK nogle timer eller dagen efter.
Mængde | Ingrediens | Bemærkninger |
---|---|---|
1-3 skiver pr. person afhængigt af størrelsen | Brød eller boller | Det må gerne være lidt tørt. |
1-2 fed | Hvidløg | Presset i en hvidløgspresser. |
Et stænk pr. skive | Olje | |
Ganske lidt på hver skive | Salt, oregano | |
Revet eller skivet | Ost | Brug tør mozarella, våd mozarella, parmesan eller hvad du kan lide. |
Trin | Tid |
---|---|
Klargøring af brødene | 10 min |
Bagning | 10 min |
Samlet tilberedningstid ca. | 20 min |