Lasagne kan laves på alle mulige måder, men her laver vi den med kødsovs
Lasagne kan laves på alle mulige måder, men her laver vi den af en rest kødsovs tilovers fra spaghetti med kødsovs. Hvis der ikke er nok kan du komme en ekstra dåse tomater i eller rive et par gulerødder eller en squash mere i.
Du skal bruge:
Kødsovsen skal være varm når du lægger lasagnen sammen, så sæt den til at varme før du laver bechamelsovsen. Hvis den skal laves fra bunden til formålet, tager det selvfølgelig længere tid at lave lasagnen. Du kan sagtens lave kødsovsen dagen før.
Mængde | Ingrediens |
---|---|
1-1½ liter | Kødsovs |
1-1½ liter | Bechamelsovs |
Nok til 3 lag i fadet | Lasagneplader |
Trin | Tid |
---|---|
Bechamelsovs | 20 min |
Sammenlægning | 10 min |
Bagning | 40 min |
Samlet tilberedningstid ca. | 1 time 10 min |