En stor del af grunden til at jeg kan lide at lave mad er at min farfar lavede mad. God mad!
Jeg har bygget en røgeovn, og har lige taget den første omgang røgvarer ud efter cirka to døgns røgning.
Det er en kolossal fornøjelse at have sine egne høns. De spiser madrester og køkkenaffald og lægger gode æg som tak
Burlaks skal man forsage som djævlen! Det er noget usundt skidt, som volder kæmpe problemer i havmiljøet.
Jeg bager meget brød. Meget af det brød, vi spiser her i huset, er noget jeg har bagt.
Jeg er IKKE veganer og ikke engang vegetar. Lad mig forklare hvorfor.
En simpel dressing, der kan bruges til mange forskellige slags salat
Den klassiske hvide sovs til lasagne, persillesovs, stuvning og meget mere
"Rigtig" sovs er er også det som nogen kalder "brun sovs". Den bliver bare ikke altid mørkebrun med mindre du kender nogle cowboytricks - eller kommer gastrik eller kulør i.
God sovs kan være svær at lave, men her er et par fif