En nem og lækker måde at lave kylling på.
Det mest besværlige er at skære kyllingen ud. Hvis du ikke gider det, kan du bruge hele kyllingelår - med overlår - i stedet. Ellers er det bare frem med den store kniv og splitte en hel kylling ad. Det skal lige læres, men så er det også til at gå til. Der bliver seks store stykker på denne måde. Det gøres nemmest med en stor, skarp, spids kokkekniv:
Kyllingen skal steges i ovnen i et ovnfast fad, som skal være stort nok til at de udskårne kyllingestykker kan ligge fladt ned.
Mængde | Ingrediens | Bemærkninger |
---|---|---|
1 hel | Kylling | Brug evt. hele lår med overlår i stedet |
1 stk | Appelsin | Helst usprøjtet |
6 pæne skriver | Bacon | |
2½ deciliter | Soya | |
1-2 teskeer | Salt | |
2-3 spiseskeer | Mel |
Trin | Tid |
---|---|
Uskæring af kylling | 10 min |
Klargøring af kylling | 5 min |
Stegning af kylling | 40 min |
Klargøring til sovs | 5 min |
Bruning af kylling/jævning af sovs | 10 min |
Samlet tilberedningstid ca. | 1 time 10 min |