Nem og lækker ret med lettilgængelige ingredienser og krydderier
Det er nemmest at lave denne ret i en wok, men en stor pande eller endog en gryde kan gå.
Det tager nok 30-45 minutter at lave den her ret. Du kan snitte og hakke lidt i forvejen, eller gøre det undervejs hvis du er hurtig.
Hvis du bruger kyllingebryster, så skær dem i mindre stykker eller strimler, max 2 cm tykke. Hvis du skærer skiver på tværs af brystet bliver det mørere. Skær de største skiver igennem på langs. Hvis du bruger inderfilet kan du halvere dem eller lade dem være som de er.
Tricket til at få kyllingen saftig er at give den ganske kort. Svits den højst 5 minutter og kog den med de sidste 5 minutter.
Mængde | Ingrediens | Bemærkninger |
---|---|---|
2 spiseskeer | Smør | |
4 spiseskeer | Olie | |
2-3 spiseskeer | Karrypulver | |
3-500 gram | Kylling | 2-3 kyllingebryster eller 4-500 gram inderfileter |
1 stk | Porre | Eller 2-3 forårsløg |
1-2 stænger | Bladselleri | |
2-3 stk | Gulerødder | Kan rives eller skæres i små tern eller stænger |
2-3 håndfulde | Snittet hvidkål eller spidskål | |
En halv | Squash | Kan rives eller skæres i små både |
1 dåse | Kokosmælk | |
1-2 spiseskeer | Salt | |
Mel og vand til jævning | Ikke altid nødvendigt |
Trin | Tid |
---|---|
Skære kylling ud | 5 min |
Snitte og rive grøntsager | 10 min |
Svitse kylling | 5 min |
Svitse grøntsager | 10 min |
Koge igennem | 10 min |
Samlet tilberedningstid ca. | 40 min |