Det foregår stort set på samme måde uanset hvad du steger:
-
Kom en stor gryde på blusset.
-
Kom smør i bunden.
-
Kom salt og peber på kødet.
-
Når smørret er smeltet og brunt, men ikke brændt, kommes kødet ned i.
-
Vend det rundt og steg det brunt på alle sider.
-
Skær grøntsager ud i nogle mellemstore stykker mens det bruner.
-
Kom grøntsagerne ned ved siden af og løft kødet så de falder ned på bunden.
-
Hæld noget vand ved. Ikke så meget. Bare til grøntsagerne er dækket. Du kan også blande med lidt vin eller lidt øl. Det giver god smag.
-
Læg låg på og lad det simre så længe som kødet skal have.
-
Vend eventuelt kødet et par gange undervejs.
-
Tænd for ovnen på fuld knald.
-
Tag kødet op og læg det i et ovnfast fad.
-
Kom eventuelt lidt salt og peber på.
-
Sæt kødet i ovnen så det bliver brunt og lidt sprødt. Brug eventuelt grill.
-
Det tager 5-15 minutter.
-
Imens kan du lave sovs af det i gryden.