Eller sauce tartare, som det nok retteligt hedder. Supergodt tilbehør til næsten al fisk.
Køberemoulade kan være OK til fisk, men skal du være god ved dig selv og dine gæster, så er en tartarsovs en vinder. Det er en "remoulade for voksne" så at sige, og smager endda bedre.
Den laves på mayonaise og sennep, og man skal bruge syltede agurker, kapers og løg i den.
Den kan laves i forvejen, og kan godt stå i køleskabet nogle timer, endda til dagen efter, men som med alting med hjemmelavet mayonaise, så skal det ikke gemmes for længe.
Mængde | Ingrediens | Bemærkninger |
---|---|---|
Ca. 2 dl. | Mayonaise | |
2-3 spiseskeer | Sennep | |
4-6 stk | Syltede agurker | Ca. 1 dl. hakket |
Ca. 1 dl. | Kapers | |
Ca. ½ dl | Hakket porre eller forårsløg |
Trin | Tid |
---|---|
Mayonaise | 10 min |
Hakke, hakke | 5 min |
Blande, blande | 0 sek |
Samlet tilberedningstid ca. | 15 min |