Tartarsovs

Eller sauce tartare, som det nok retteligt hedder. Supergodt tilbehør til næsten al fisk.

Køberemoulade kan være OK til fisk, men skal du være god ved dig selv og dine gæster, så er en tartarsovs en vinder. Det er en "remoulade for voksne" så at sige, og smager endda bedre.

Den laves på mayonaise og sennep, og man skal bruge syltede agurker, kapers og løg i den.

Den kan laves i forvejen, og kan godt stå i køleskabet nogle timer, endda til dagen efter, men som med alting med hjemmelavet mayonaise, så skal det ikke gemmes for længe.

Ingredienser: 
MængdeIngrediensBemærkninger
Ca. 2 dl.
Mayonaise
2-3 spiseskeer
Sennep
4-6 stk
Syltede agurker
Ca. 1 dl. hakket
Ca. 1 dl.
Kapers
Ca. ½ dl
Hakket porre eller forårsløg
Tidsforbrug: 
TrinTid
Mayonaise
10 min
Hakke, hakke
5 min
Blande, blande
0 sek
Samlet tilberedningstid ca.15 min
Der skal syltede agurker i tartarsovs
Vejledning: 
  1. Mayonaisen laves som beskrevet her.
  2. Kom lidt ekstra sennep i.
  3. Snit og hak løg eller porre fint og rør det i mayonaisen.
  4. Hak agurker og kapers fint og kom det i.
  5. Bland det hele godt sammen og det er færdigt.