En god og mættende salat, der nemt kan gøre det ud for en ret i sig selv
Her skal dressingen være anderledes. Den skal være tyk og sød, og der skal være lidt mere af den.
Du skal bruge:
Baconen skal være ristet og kølet af før den kommer i. Det samme med kernerne. Broccolien skal koge i 1-2 minutter og køle og dryppe af før den kan bruges.
Salaten kan godt tåle at stå lidt, måske 1 time eller 2 i køleskabet, men er bedst når den lige er lavet.
Mængde | Ingrediens | Bemærkninger |
---|---|---|
2 dl | Creme fraiche | Ikke den fedeste |
2 spiseskeer | Sukker eller honning | |
½-1 teske | Salt | |
200 gram | Bacon i små tern | Skær en pakke bacon i skiver ud, eller skær tern af et helt stykke. De skal være ret små. |
500 gram | Broccoli | I små buketter |
2-3 spiseskeer | Hakket forårsløg eller rødløg | |
1 deciliter | Solsikke-, græskar eller pinjekerner. |
Trin | Tid |
---|---|
Skære og stege bacon | 15 min |
Riste kerner | 5 min |
Plukke broccoli | 10 min |
Blanchere broccoli | 3 min |
Lave dressing | 5 min |
Blande det hele | 2 min |
Samlet tilberedningstid ca. | 40 min |