Supernemme kager, der smager fantastisk. De kan spiffes op med alle mulige tilsætninger såsom chokolade eller nødder, revet appelsinskal, marcipan eller andet, der kan give smag og/eller tekstur.
Supernemme kager, der smager fantastisk. De kan spiffes op med alle mulige tilsætninger såsom chokolade eller nødder, revet appelsinskal, marcipan eller andet, der kan give smag og/eller tekstur.
Jeg ved godt at kokostoppe traditionelt er nogle store, lyse og lidt klæge kager, der er sprøjtet op af en ret tynd dej og dyppet i chokolade efter at de er bagt. Men jeg kan lige så godt lide dem små og sprøde som de er lavet her. Og med chokoladen inden i er det stadig meget fine og velsmagende.
Mængde | Ingrediens | Bemærkninger |
---|---|---|
200 gram | Kokosmel, ret groft | |
100 gram | Puddersukker | |
2 små | Æg | ...eller 1 stort |
½ stang/1 tsk | Vanilje | Vaniljesukker er OK, men ægte vanilje er bedre |
En knivspids | Salt | Salt i det søde kan gøre underværker |
½ deciliter | Evt. hasselnødder | Hak dem groft og rist dem på en pande. Mandler kan også bruges |
½ deciliter | Evt. mørk chokolade | Hak chokoladen groft |
Trin | Tid |
---|---|
Blande dej | 5 min |
Sætte på bageplade | 10 min |
Bage | 10 min |
Samlet tilberedningstid ca. | 25 min |