Salat baseret på kogte bønner er god, mættende og sund.
Det er ikke alle der kan lide kogte bønner, men den her salat er god, mættende og sund.
Du kan udbløde og koge bønnerne selv. Jeg plejer at bruge røde kidney-bønner fra dåse.
Dressingen kan være den nemme basisdressing.
Bønnehejs kan tåle at stå længe uden at blive kedeligt.
Mængde | Ingrediens | Bemærkninger |
---|---|---|
2-3 spiseskeer | Fintsnittet porre eller forårsløg | |
1 dåse | Røde kidney bønner | |
1-2 dl. | Andre grøntsager | F.eks. små stykker blomkål, broccoli, squash, gulerødder i meget små stykker, kolde kartofler i små stykker. |
1 dl | Noget sødt | Hvis du kan lide det, f.eks. en nektarin eller en pære skåret i små stykker. |
2-3 spiseskeer | Dressing | Brug bare basisdressing |
Trin | Tid |
---|---|
Røre dressing | 5 min |
Snitte porre eller løg | 1 min |
Skylle bønner | 1 min |
Snitte andre ingredienser | 5 min |
Samlet tilberedningstid ca. | 12 min |