Sund, billig, velsmagende. Det kan ikke gå galt!
Grønkål er billigt og enormt sundt, og er en god grøntsag at bruge, især om vinteren. Den kan holde lang tid i køleskabet og bruges til meget andet end grønlangkål. Her er en god salat med rå grønkål.
Mængde | Ingrediens | Bemærkninger |
---|---|---|
Basisdressing | ||
2 dl pr. person | Hakket grønkål | |
Kerner fra et halvt | Granatæble | Erstat gerne med æbler eller pære i små tern |
1 dl | Nødder | Brug valnødder, hasselnødder eller mandler |
Trin | Tid |
---|---|
Ristning af nødder | 5 min |
Klargøring af kål | 10 min |
Dressing | 5 min |
Granatæble, æble, pære | 5 min |
Samlet tilberedningstid ca. | 25 min |
Skyl kålen og tør den ved at ryste og svinge den.
Hak den fint.
Bland basisdressingen i bunden af en skål.